top of page

Ontdek The Soul Store: bewust shoppen, online en in Oostkamp, vlak bij BruggeWat is The Soul Store?

  • Natuurlijke verzorging voor het gezicht, lichaam, haar, nagels en minerale make-up

  • Duurzame interieuritems en accessoires voor o.a. keuken, slaapkamer en badkamer

  • Workshops rond natuurlijke verzorging en minerale make-up


Waar kan ik The Soul Store vinden?

  • Bekijk het aanbod in de webshop

  • Bezoek de winkel: Kapellestraat 16 - Oostkamp Openingsuren: MA: 10u - 13u DO: 10u - 17u VR: 10u - 17u ZA: 10u - 17u


Waarom raden we The Soul Store aan?

Ellen struggelde van in haar kleutertijd met heel wat huidproblemen: van eczeem en extreem droge huid tot zware acne. Ze vertrouwde decennialang op de kennis en het deskundige advies van dermatologen.

Een schijnbaar banaal artikel over de ingrediënten van lippenbalsem, bleek voor Ellen dé trigger om zich meer te gaan informeren over natuurlijke verzorgingsproducten. Sinds ze de overstap maakte naar natuurcosmetica, is de huid van Ellen veel beter in balans. Haar huid ziet er beter uit en ze voelt zich ook beter. Weten wat je smeert is nu eenmaal goed voor je gemoedsrust, voor je soul.


Maar het is niet zo makkelijk om te weten welke ingrediënten en producten goed voor ons zijn en welke je maar beter links laat liggen. Daarom maakt Ellen het jou graag gemakkelijk en richtte ze The Soul Store op. Alle producten die bij The Soul Store te koop zijn, worden zorgvuldig geselecteerd. Ze zitten bomvol krachtige ingrediënten die de huid beter maken en een gezonde gloed geven. Clean, transparant en natuurlijk zijn hier de kernwoorden. Ellen gelooft dat natuurlijke producten even goed en zelfs beter werken dan synthetische producten. En hoewel ze geen wetenschappelijke achtergrond heeft, bezit Ellen de voordelen als ervaringsdeskundige.


Verder vinden we hier een prachtig aanbod aan ecologische lifestyleitems voor de badkamer, slaapkamer en keuken. Denk aan: badlinnen, duurzame interieuritems, ecologisch schoonmaken en aromatherapie.Ga verder naar de website van The Soul Store.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page