top of page

Ontdek Sabine's plek: eerlijke spullen met heerlijke printsWat is Sabine's plek?

  • Originele stoffen

  • Stoffen accessoires, kaartjes en papierwaar, stoffen interieuritems, babykleertjes en meer

  • Maatwerk mogelijk

Waar Sabine's plek vinden?


Online: bekijk de webshop


Waarom raden we Sabine's plek aan aan?


Bij Sabine's plek vinden we eerlijke spullen met heerlijke prints. Omdat alles leuker is als het mooi is. Vanuit die gedachte ontwerpt Sabine originele kleurige prints, die ze laat drukken op stoffen in 100% GOTS biokatoen. Maaike (MaaiWerk) naait daar kwaliteitsvolle accessoires van. Een praktische shopper, laptop- of brillenhoes, of een opbergmandje of kussenhoes voor het huis: stuk voor stuk zijn het originele spullen die je dag goed maken. Helemaal uniek zijn de met de hand geborduurde hoesjes en toiletzakjes met schoonzwemsters, gewichtheffers en andere grappige figuren.

We kunnen ook items op maat laten maken, tot gordijnen toe. Zelfs een print op maat behoort tot de mogelijkheden. In de webshop vinden we bovendien ook een klein assortiment kinderkleren, die Maaike op vraag naait in de print en de maat van jouw keuze.

Alles is met zorg en zo duurzaam mogelijk gemaakt in België en Nederland. Voeringen zijn van GOTS biokatoen of gerecycleerde stofjes, en de tussenvoering van heel wat items is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.

Tot slot vinden we op de webshop ook bijpassende kaartjes, uiteraard milieuvriendelijk gedrukt en verpakt.
Ga verder naar de webshop van Sabine's plek.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page