top of page

Ontdek de zero-waste producten van Blijzonder
Wat is Blijzonder?

Zero-waste, vegan en/of cruelty-free producten met een twist van de keuken tot de tuin. Eén voor één zijn de producten ecologisch verantwoord en niet schadelijk voor de mens en natuur.


Waar Blijzonder vinden?

Online: Bekijk de webshop


Waarom raden we Blijzonder aan?


In ons dagelijks leven en zeker in het huishouden gebruiken we tal van chemische producten. We maken ons huis en onszelf mooi en proper maar onze planeet maken we vuiler. Dit moet anders kunnen! Met Blijzonder wil Nele op een leuke manier het milieu een handje helpen. Ze wil niet iedereen omtoveren in een geitenwollensokken persoon maar het is haar missie om te zorgen dat er veel mensen tenminste een kleine bijdrage leveren aan het milieu, zodat er nog een mooie toekomst is voor onze kinderen. Alle inspanningen, hoe klein ook, helpen onze planeet.

Met haar selectie aan ecologische, zero-waste, vegan en/of cruelty free producten wil Nele tonen dat het anders kan en dat deze producten effectief en efficiënt werken. De meeste zelfs beter dan hun chemische alternatieven.

Uniek bij Blijzonder vinden we vooral het aanbod aan leuke hebbedingetjes (accessoires, parfum, enz). Zero-waste hoeft niet saai te zijn en dat merk je zeker bij Blijzonder. Bovendien heeft Nele een erg persoonlijke aanpak. Iedereen kan bij haar terecht met vragen! Ze is passioneel bezig met haar webshop.

Vanaf 1 maart start ze eveneens met het organiseren van Blijzondere avonden. Avonden met vriendinnen waarbij alle producten besproken worden. Lekker babbelen hierover gecombineerd met een drankje en een hapje. Ideaal voor een gezellige avond en voor mensen die interesse hebben in het starten met zero waste maar soms het bos niet door de bomen zien.
Ga verder naar de webshop van Blijzonder.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page