• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Mijn 7 favoriete plasticvrije producten in de badkamer


De badkamer is een plek van rust en persoonlijke verzorging. Maar, mijn badkamer was vroeger helemaal niet rustgevend: overal producten, allemaal in lelijk plastic, producten die ik zelfs nooit gebruikte, sterke synthetische geuren... Stap voor stap ben ik naar duurzame producten op zoek beginnen gaan.. en ik toon jou het resultaat. Nu is het echt rustgevend en staat in teken van verzorging, voor mezelf en de natuur.

In deze video toon ik jou mijn 7 favoriete, plasticvrije producten in de badkamer:

Ik hoop dat deze video jou geholpen heeft en nieuwe ideeën heeft gegeven. Ik hoor graag welke plasticvrije producten jij in jouw badkamer hebt die ik niet heb opgenoemd!

Waar deze producten vinden? Je kan ze hier vinden. Zie je het er niet tussen staan, dan kan je mij altijd een mailtje sturen om het te vragen.

Liefs,

Emilia


Copyright © 2020 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923